Politikerförakt – fortsättning. Medborgarens klagan 29.

Politikerförakt – fortsättning.      Önskereprisen

Tage Danielsson  är bland annat pappa till Karl-Bertil Jonsson, vars öden vi får följa varje julafton. I min värld är det höjdpunkten på den dagen och framför verkligen julens sanna budskap… Om Kalle och hans vänner skulle utgå från TV-tablån skulle det inte röra mig i ryggen, men när jag ser lille Karl-Bertil stå upp för sina ideal och sätta sig upp mot sin dominante och självgode  fader blir jag både varm i magen och mjuk i hjärtat… Ett fantastiskt tidsdokument och ett  mycket tänkvärt politiskt ställningstagande.   Tyko    Tage

Tage Danielsson har lämnat efter sig massor av smått geniala, underfundiga och träffsäkra betraktelser,

Två höjdare: Sannolikhet  Den stora ordransoneringen

Politikerföraktet florerar men det verkar vara nivåbaserat. Ingen skugga faller över fotfolket, men domen faller tungt över höjdare och pampar – globalt, nationellt och lokalt.                      wikipedia

58

politikerförakt

59

politikerförakt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.